Welkom , login of registreer
(Artikelnr: DPR2302524)
Derwent Procolour Houtenkist set van 72 potloden
 

De Procolour potloden van Derwent

vormen de perfecte combinatie van een sterke punt, goede dekkracht, hoge pigmentatie en zijn een beetje wasachtig waardoor ze lekker over het papier glijden. Door de speciale combinatie van hoge pigmentatie en de was toevoeging blijft de punt scherp en komt er bijna geen stof vrij. Dit zorgt er weer voor dat het papier en de werkplek schoon blijft en niet vlekkerig wordt.

Derwent Procolour is de laatste toevoeging aan Derwent's professionele reeks kleurpotloden. Procolour combineert het beste van de Derwent Artists en Derwent Coloursoft-reeksen, met de sterke punt van Artists-potlood met de kleurafgifte van Coloursoft-potlood. Deze combinatie geeft u de langdurige precisie met een soepele kleurafgifte die u zoekt.

De unieke formulering in elke Procolour-potlood belooft elke keer een schone afwerking. Professionele artiesten hebben het assortiment geprezen om haar sterke punt, levendige en kleurmix. De kleuren kunnen ook goed geblend worden.

Kleuren: Alle 72 kleuren.

| Meer

Foto('s):
Video('s): Procolour Derwent Kunstburg
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 192,15 € 98,95
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

EAN

5028252516150  

Meest bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Voor webwinkel klanten:

-----Let op----
Helaas moet u nog steeds rekening houden met vertraging in de levering. Door drukte bij ons alsook bij onze leveranciers en transporteurs.


Wij danken u voor uw geduld en begrip.
 
-----------------------------------------
Voor onze lokale klanten tot 20 km rondom Doesburg:

U kunt op deze pagina een contact formulier invullen.

Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen om uw order met u te bespreken, en zullen deze dan proberen zo snel mogelijk uit te leveren, daar waar mogelijk ook voor 4 januari.

-----------------------------------------

Voor reeds lopende orders:

Let goed op de Track & Trace informatie voor de actuele status van uw pakketje.
Track & Trace PostNL - Kunstburg
===================================================
Track & Trace GLS - Kunstburg

 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!