Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer
Hoe vang je het karakter in portretten?
Hoe blaas je leven in de ogen?
Hoe krijg je ruimte in de vacht?
Hoe leer je de anatomie van huisdieren en wilde dieren?

Kunstenares Marjolein Kruijt toont in dit boek hoe je de essentie van dieren kunt vangen in pastel, aquarel en olieverf. Naast een aantal basis tekentechnieken volgen de lessen voor het maken van een realistische tekening of schilderij. Met behulp van een aantal oefeningen leer je te schetsen, op locatie te werken en vertrouwen te krijgen in je talent. In zes demonstraties zie je hoe een schilderij stap-voor-stap tot stand komt. Met uitleg en tips over kleurgebruik, lichtval, ruimte en compositie. Dit boek bevat meer dan 100 katten, honden en wildlife tekeningen en schilderijen, elk met een uniek verhaal. Een uitgave met een grote variatie aan voorbeelden, geschikt voor de beginnende en gevorderde kunstenaar.

3de geheel herziene druk

'Dieren schilderen gaat verder dan alleen gelijkenis, de essentie ligt diep in de ogen en brengt een schilderij tot leven'. - Marjolein Kruijt.

| Meer

Informatie:
ISBN
: 978-94-9117-245-8
Auteur
: Kruijt, M.
Kaft
: Hard cover
Uitgever
: Edicola
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 24,95
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!