Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

Inktense Paint Pan Travel set 12 kleuren

Leverbaar vanaf eind maart 2018.

Pré-Order de Inktense Paint Pan Travel set van Derwent nu en zorg ervoor dat u als een van de eerste kunt ervaren wat er allemaal mogelijk is.

Inktense Paint Pan Travel set heeft de briljante kleuren van Inktense-potloden en geeft u de vrijheid van verf, waardoor het gemakkelijk wordt om grote gebieden te bewerken. 

Het grote verschil met andere aquarelverven is dat wanneer de  Inktense droog is het permanent wordt en daardoor kunt u er overheen werken.

De Inktense Paint  is geweldig voor gelaagd werken!

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,20 € 21,95
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!