Welkom , login of registreer

REALISME IN HET OOSTEN VAN HET LAND

Oost Nederland biedt prachtige musea, kastelen, schilderachtige dorpen en indrukwekkende Hanzesteden. De realistische schilderkunst staat tegenwoordig steeds meer in de belangstelling van zowel de toeschouwer als ook van de kunstschilder, die het realisme herontdekt schijnt te hebben. Door de toenemende vraag naar scholing in deze vorm van kunst wordt er in de zomer van 2019 drie keer een midweek traditioneel ambachtelijk schilderen gegeven in de prachtige Hanzestad Doesburg.

Organisator en docent is Marian Merk die een eigen schilderschool heeft en waar het een kweekvijver van talent is. Zij geeft al meer dan 30 jaar les in het hedendaags realisme, een kunstvorm wat vakmanschap vereist. Ik zie zo vaak talent, waar het helaas aan scholing ontbreekt, aldus Marian Merk. Kleine tips en trucs geven al zo vaak een enorme verbetering in het werk van deze schilders. De workshop is er ook op gericht om buiten een heerlijke relaxte week het vakmanschap te bevorderen. Deze weken zullen worden gehouden in het atelier van Kunstburg, gelegen in het hart van Doesburg.

Kunstburg is dé specialist op het gebied van teken- en schildermaterialen met een belevenis winkel van 500 m2. Kunstburg voor al uw teken- en schildermaterialen.
Bij Kunstburg koopt u off- en online alle teken- en schildersmaterialen van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Kunstburg, kunstenaars in materialen.
www.kunstburg.nl

Door haar samenwerking met Henny Noordermeer van Kunstburg is de mogelijkheid onstaan om de midweek deze zomer drie keer te geven.
  • In juni van 17 t/m 21 juni 2019
  • In juli van 22 t/m 26 juli 2019
  • En in augustus van 19 t/m 23 augustus 2019

Deze week is voor allen die het fijn vinden om een week bezig te zijn met de schilderkunst. Geinspireerd te raken door het mooie stadje of te genieten van het Achterhoekse landschap.

Opgeven bij:
info@marianmerk.nl
www.marianmerk.nl
T: 06-48276894

 


Weergave:
Geen producten aanwezig. Het team van Kunstburg werkt er hard aan om de site up-to-date te maken/houden. Voor meer informatie kijk op https://www.kunstburg.nl/contact

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!