Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

Winsor & Newton Pigment Marker

De Pigment Marker van Winsor & Newton is zo vernieuwend dat uw manier van werken voorgoed zal veranderen. De Pigment Marker heeft een palet van meer dan 100 prachtige kleuren. Deze marker is gemaakt met de hoogste kwaliteit pigmenten en is uiteraard lichtecht.
De witte blender van de Pigment Marker zorgt er voor u dat u een onbeperkt palet van kleurtonen en tinten kunt bereiken. Met de kleurloze blender kunnen aquarel effecten gemaakt worden, kleuren kunnen lichter gemaakt worden zodat er spannende highlights ontstaan. Tevens kan de blender gebruikt worden om foutjes te corrigeren. 
 


Pigment-Markers-Los
Pigment Markers Los
Pigment-Markers-Sets
Pigment Markers Sets

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!