Welkom , login of registreer
 DE NIEUWE EDITIE MET DVD!

Met een beetje doorzettingsvermogen kan iedereen die het echt wil goed leren tekenen - dit is het uitgangspunt van Grondbeginselen voor het tekenen, een praktische en complete handleiding voor tekenaars, ongeacht hun niveau. Deze praktische uitgave bevat een groot aantal oefeningen om de vaardigheid te vergroten aan de hand van velerlei onderwerpen: stillevens, planten, landschappen, dieren, modeltekenen en portretten. Ter ondersteuning wordt ingegaan op alle belangrijke vaardigheden en technieken, waaronder perspectief en compositie.

De methodes die in dit boek worden gebruikt zijn door de eeuwen heen toegepast door beginnende en professionele kunstenaars. Ze hebben hun nut ruimschoots bewezen. Barrington Barber, die zijn sporen heeft verdiend als uitvoerend kunstenaar en docent, demonstreert hoe je ze effectief kunt toepassen in een geslaagde tekening. Ongeacht je niveau zul je worden gestimuleerd en geïnspireerd door zijn heldere uitleg.

Met 350 illustraties, 208 pagina's.

| Meer

Informatie:
ISBN
978-90-213-3394-6
Auteur
Barber, B.
Uitgeverij
Cantecleer
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 24,95
Op verlanglijst
 
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!