Welkom , login of registreer
UITVERKOCHT

De klassieke school Schildertechnieken is een rondleiding door een opleidingsatelier met de klassiek geschoolde kunstenaar Juliette Aristides als uw gids. Aristides gebruikt de werken van oude meesters en de meest gerespecteerde realistische kunstenaars van vandaag om principes te onthullen en te onderwijzen. In eigen tempo kunnen de studenten geleidelijk aan hun vaardigheden ontwikkelen. Met praktijkgerichte oefeningen voor het maken van o.a. stillevens en portretten. De klassieke school Schildertechniekenis is ideaal voor de kunststudent of amateurkunstenaar die op zoek is naar een tijdloos en visueel onderwijsmodel op schildergebied. 

| Meer

Informatie:
ISBN
978-90-4391-155-9
Auteur
Aristides, J.
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Tirion Art
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 25,99
Op verlanglijst
 
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!