Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer
HELAAS: UITVERKOCHT!

Gedegen kennis van acrylverf, acrylverftechnieken en mediums zijn de basis om een verdere stap te maken in je artistieke ontwikkeling. Het nieuwe Acryl  bronnenboek behandelt de technische eigenschappen van acryl om grenzen en mogelijkheden te leren ontdekken.

Wat is namelijk de invloed van een medium? En welke effecten kan ik creëren? Deze vragen en nog veel meer worden op een heldere en frisse manier uitgelegd en rijk geïllustreerd met foto's van technieken, effecten en prachtig werk van auteur en andere acrylkunstenaars. Dit boek is een visuele uitdaging om te experimenteren met de meest veelzijdige medium: Acryl.

Het nieuwe acryl bronnenboek is onmisbaar en inspirerend voor zowel de beginnende als de gevorderde kunstenaar.

| Meer

Informatie:
ISBN
: 978-90-4391-348-5
Auteur
: Tauchid, R.
Kaft
: Paperback
Uitgever
: Tirion Art
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 24,95
Op verlanglijst
 
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!