Welkom , login of registreer
UITVERKOCHT!

De kracht van acryl
is hét complete naslagwerk over het medium acryl. Kunstenaar Jean-Paul van Boxtel laat je kennismaken met de innovatieve technieken en toepassingen van deze verf die zo ontzettend veelzijdig is juist vanwege zijn technische samenstelling.

Naast algemene informatie wordt er uitgebreid ingegaan op het onderwerp 'gels en mediums', een hot item voor hedendaagse kunstenaars. Het boek is overzichtelijk ingedeeld in een theoretisch en een praktisch gedeelte. Tevens wordt er aandacht besteed aan gezondheid en veiligheid. De toegevoegde kleurenkaarten geven zicht op het kleurenspectrum waaruit eenieder zijn persoonlijke palet kan samenstellen.

Het hoofdstuk 'toepassingen' laat door het tonen van schilderijen het brede scala aan mogelijkheden zien. In het onderdeel workshops van dit hoofdstuk neem Jean-Paul van Boxtel je stap voor stap mee de praktijk in. Aan de hand van zestien workshops waarin steeds met verschillende materialen wordt gewerkt, leer je zelf deze prachtige schilderijen te maken, variërend van stillevens, landschappen, architectuur of portretten tot abstracte kunst.

Bijzonder zijn de vele prachtige foto's die speciaal voor deze uitgave door de auteur zelf zijn gemaakt. Kortom: een must voor iedereen die acryl wil begrijpen! 

Bestemd voor kunstenaars, docenten en studenten van elk niveau.

| Meer

Informatie:
ISBN
978-90-4391-210-5
Auteur
Boxtel, van J.P.
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Tirion Art
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,95
Op verlanglijst
 
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!