Welkom , login of registreer
Na het succes van 'Ga Abstract' en 'Ga Abstract 2 De Praktijk' opnieuw een boek waarin lessen en studieopdrachten centraal staan. De 'Abstracte Schilder Methode' is de nieuwe manier van studeren, waarbij het schilderen vanuit uzelf en het ontwikkelen van artistieke vaardigheden centraal staan. De methode opent de weg naar de essentie van het schilderen: de weg naar creativiteit, expressiviteit, originaliteit en eigenheid. Een boek voor amateurs, professionele kunstenaars, docenten en studenten die zich willen richten op het non-figuratieve en abstracte schilderen.

Het boek bevat kleurrijke kunstwerken, honderd schilderideeën, diverse technieken en bovendien vijftig studieopdrachten om deze methode in de praktijk te brengen.

| Meer

Informatie:
ISBN
978-90-4391-312-6
Auteur
Vliet, R. van
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Tirion Art
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,95
Op verlanglijst
 
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!