Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer
Diverse pastel- en houtskoolproducten, waaronder Rembrandt Softpastels, Sennelier pastels, Schmincke pastels, Van Gogh Oliepastels, houtskoolstaafjes, houtskoolpotloden van Derwent, Siberisch krijt etc.

Pastelleren is een tekentechniek die al eeuwenoud is. De eerste pasteltekeningen werden met krijt en gekleurde aarde gemaakt. Pastels waren én zijn zo populair vanwege de briljante kleuren en de directe en snelle werkwijze. Er zijn twee soorten pastels: droge- en oliepastels. 

 


Sennelier
Sennelier
PanPastel
PanPastel
Schmincke-Pastels
Schmincke Pastels
Carré-krijt-van-Conté-à-Paris
Carré krijt van Cont..
Van-Gogh-Oliepastels
Van Gogh Oliepastels
Van-Gogh-Softpastel
Van Gogh Softpastel
Rembrandt-Softpastels
Rembrandt Softpastels
Derwent-Pastel-pencils
Derwent Pastel pencils
Wasco
Wasco
Houtskool
Houtskool
Pastel-Houtskool-hulpmiddelen
Pastel/Houtskool hul..

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!