Welkom , login of registreer
Aero-Color-Professional-van-Schmincke

Aero Color Professional van Schmincke

Deze topkwaliteit airbrushverf van Schminke bevat hoge concentraties, zeer fijn pigment. De  kleuren zijn van de hoogste lichtecht en zacht glanzend. De 48 tinten bestaan bijna allemaal uit een enkel pigment. Deze inkt/verf kan onderling gemengd worden in zuivere kleuren. Schmincke Aero Color is klaar voor gebruik, maar dient altijd even geschud te worden. Droogt zijdemat op en is waterbestendig. De verf kan goed verwerkt worden met een inktpen, Aero Liner of een penseel. Wilt u de inkt / verf verdunnen dan kan dit met AERO MEDIUM (Art.No. 50.602) of met water. Hecht uitstekend op alle papier- en kartonsoorten en linnen, en op alle gangbare, niet zuigende ondergronden zoals bijv. folie, harde kunststoffen en – na een goede voorbehandeling – op metaal.

De kleuren zijn goed maskeerbaar en uitstekend geschikt voor grafisch werk en de speciale airbrush technieken.
Aero Color® Professional ontwikkelt na enige tijd een dikke opslagviscositeit, even goed schudden en het product is weer gebruiksklaar; 'shake & spray'.
Deze inkt / verf is bij uitstek geschikt voor de special-painter, modelbouwer en is perfect voor portretten en illustraties.
Het Aero Color Professional assortiment

  • Alle kleuren in de Aero Color lijn zijn verkrijgbaar in pipetflesjes van 28 ml.

  • 24 Kleuren uit de Aero Color lijn zijn verkrijgbaar in plastic flessen van 250 ml.

  • 5 Primaire kleuren zijn verkrijgbaar in plastic flessen van 1000 ml.28-ml
28 ml
250-ml
250 ml
1000-ml
1000 ml
Liners
Liners
Sets
Sets
Hulpmiddelen-Mediums
Hulpmiddelen / Mediums
Weergave:

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!