Welkom , login of registreer

Rembrandt Acrylverf van Royal Talens

Als kunstschilder is het van belang dat uw werk zolang mogelijk de heldere en volle kleuren blijft behouden. U wilt natuurlijk niet dat kleuren vervagen.


Rembrandt Acrylverf is van professionele kwaliteit. Daardoor zorgt het ervoor dat het lijkt alsof uw werk gisteren geschilderd was. Zelfs na vele jaren.
De hoge graad van lichtechtheid en de krachtige zuivere kleuren geven aan uw schilderwerk net die extra impuls, waardoor het  nog sprekender en krachtiger wordt.

De zeer pasteuze verf draagt bij aan mooie duidelijke penseelstreken. Terwijl de elastische verffilm ervoor zorgt dat er geen scheuren ontstaan in het werk.
Rembrandt Acrylverf heeft een uniforme droogtijd en glansgraad binnen het hele assortiment van 75 kleuren.

“Rembrandt, een legendarische naam voor een assortiment dat bekend staat om zijn superieure en ongeëvenaarde kwaliteit. Ontwikkeld vanuit puur vakmanschap en artistiek inzicht. Gebaseerd op de beste grondstoffen. Hierdoor kunnen Rembrandt producten bogen op unieke eigenschappen, zoals de allerhoogste fijnheid, lichtechtheid en duurzaamheid.

Bron: https://www.royaltalens.com


 


40-ML
40 ML
Sets
Sets
Weergave:

Kleurenkaart van Talens Rembrandt Acrylverf.


 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!