Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
Workshop: Geabstraheerd portret 28 oktober 10.00-16.00 uur

Workshop Geabstraheerd portret

 

Zin in een leerzame, ontspannende en creatieve dag met een prachtig resultaat om mee naar huis te nemen? Deze workshop is een heerlijke dag schilderen, met oog voor kunst en creativiteit en ook aan de inwendige mens wordt gedacht door middel van een heerlijke uitgebreide lunch.

Ria Kooistra laat u stap voor stap zien hoe een geabstraheerd schilderij van een gezicht wordt opgebouwd. Ria zet het gezicht vast op met pastelpotlood, van daar uit gaat u samen aan de slag om een schilderij te maken met als uiteindelijk resultaat een portret dat zich begeeft op de grens van realisme en abstract. Hierbij wisselen dikke lagen verf zich af met bijna schrale plekken met als resultaat een schilderij met een mystieke uitstraling.
 


Opgave en verdere informatie bij Ria Kooistra zelf:
 

info@riakooistra.nl
Tel: 06-19736787

Datum: 28 oktober
Locatie: atelier achterin onze winkel
Tijd: 10.00-16.00 uur 
Prijs: € 95,-
Minimaal 5, maximaal 10 deelnemers.


Weergave:
Geen producten aanwezig

| Meer

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!