Welkom , login of registreer

Old Holland (Oudt Holland Scheveningen) Olieverf

 18-ML
18 ML.
40-ML
40 ML.
125-ML
125 ML.
225-ML
225 ML.
Set
Set
Weergave:

Kleurenkaart op de site van Old Holland Olieverf.

Bekijk hier de video over Old Holland.


Extra informatie

  • "Lake" betekent transparante glanzende kleuren
  • "Extra" betekent traditionele kleur gemaakt van lichtechte pigmenten.
Witte kleuren
  • A1 Titanium white
  • A2 Zinc white
  • A3 Cremnitz white
  • A4 Flake white no.1 (cremnitz & zinc)
  • A5 Mixed white no.2 (zinc & titanium)
Zwarte kleuren
  • A75 Scheveningen intens Black
  • A367 Vine black
  • A370 Mars black

Old Holland (Oudt Holland Scheveningen) Olieverf

Sinds de begindagen van de olieverf stellen kunstenaars hoge eisen aan de duurzaamheid van hun werk en verf. Om aan deze eisen voor een optimale duurzaamheid te voldoen produceert Old Holland (Oudt Holland Scheveningen) al haar klassieke olieverven nog steeds volgens traditionele recepten (waarvan de duurzaamheid door de tijd is bewezen), aangevuld met de nieuwste hedendaagse inzichten. De keuze van de pigmenten is een unieke mix van de beste traditionele kleuren en de beste pigmenten voortgekomen uit de nieuwste technologische ontwikkelingen. 
Na uitgebreide research kwam Old Holland in 1985 met een revolutionair gamma van 168 olieverf kleuren met ieder de hoogste graad van lichtheid. Traditionele niet lichtechte pigmenten werden vervangen door moderne lichtechte pigmenten met dezelfde kleureigenschappen als de traditionele.
Door de hoogst mogelijke pigmentconcentratie in elke kleur heeft de verf een ongekende kleurkracht. Binnen het unieke gamma van 168 kleuren is er een breed aanbod van dekkende en transparante kleuren, ieder met de hoogst mogelijke briljante (intense) en helderheids (schone) eigenschappen. Als bindmiddel voor onze olieverven wordt uitsluitend koudgeslagen lijn olie van de eerste persing gebruikt om een optimale oxidatie (droging) van de verf te verkrijgen. Dit bevordert de duurzaamheid, en het uitvloeien van de penseelstreek. Deze eigenschappen samen resulteren in een ongeëvenaarde kwaliteit olieverf. Op ieder tube olieverf van Old Holland is boven het etiket een kleurstrook aangebracht beschilderd met de verf uit de desbetreffende tube. De producent is ervan overtuigd dat dit de enige eerlijke methode is om u de kleur uit de tube te laten zien. Old Holland is het enige bedrijf dat deze methode nog toepast.


 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!