Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

Van Gogh Aqauarelverf van Royal Talens

Uitgebreid kleuren assortiment NU 72 kleuren.

Van Gogh aquarelverf is een kleurkrachtige transparante verf. Alle kleuren hebben de hoogste graad van lichtechtheid. De verf laat zich gemakkelijk verwerken. Door de zuiverheid kunt u de kleuren gemakkelijk mengen en tot uiterst fijne nuances verwassen. Levendige kleuren zijn daarbij het resultaat! 

Het uitgebreide assortiment van 72 kleuren is verkrijgbaar in tubes en napjes. Er is ook een ruime keuze in sets die handig zijn om mee te nemen. Altijd klaar voor gebruik! 


Tubes-10-ml
Tubes 10 ml
Halve-napjes
Halve napjes
sets
sets

Van Gogh Aquarelverf kleurenkaart te koop bij Kunstburg. Kunstburg, kunstenaars in materialen


 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!