Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

Van Gogh Acrylic Colours

Van Gogh acrylverf is een veelzijdige verf met een studiepalet van 40 krachtige en intense kleuren. De pasteuze acrylverf zorgt ervoor dat de penseelstreek duidelijk zichtbaar blijft. De verf verdunnen met water is een goede mogelijkheid om dunner of transparanter te kunnen werken.
De korte droogtijd geeft u het gemak om vrij snel in lagen over elkaar te kunnen werken. De hoge mate van lichtechtheid zorgt ervoor dat de kunstwerken hun levendige en originele kleuren zeer lang behouden.
  • 40 Krachtige en briljante kleuren
  • Hoog pigmentgehalte
  • Pasteuze verf voor duidelijke zichtbare penseelstreek
  • Goede tot uitstekende lichtechtheid zodat kleur behouden blijft ook op lange termijn


40-ML
40 ML
Sets
Sets

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!