Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

Van Gogh Softpastels van Royal Talens

De softpastels van Van Gogh hebben een opvallende hoge kleurafgifte. De duivere en briljante kleuren hebben een veelal een zeer hoge graad van lichtechtheid. 
Deze softpastels brokkelen minder snel af door hun speciale samenstelling van kaolien en pigmenten, waardoor ze geschikt zijn voor het verfijndere werk maar ook voor grote en expressieve technieken.
Uiteraard zijn de pigmenten vrij van de metalen: Lood Cadmium en cobalt
De Royal Talens Van Gogh Softpastels zijn geschikt voor alle ondergronden met een voldoende oppervlakte structuur. (denk bijvoorbeeld aan papier, karton, steen, asfalt en hout)


Sets
Sets

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!