Welkom , login of registreer
FW-Artists-Acrylic-Inkt

De ontwikkelingen op het gebied van inkt hebben de laatste jaren niet stilgestaan. Voornamelijk de verbetering van de pigmenten en de toepassing van acrylhars staan hierbij centraal. Als een gevolg hiervan is de lichtechtheid op de lange termijn enorm vooruitgegaan.

FW Artists' Ink / Inkt van Daler Rowney is een inkt met een acrylaathars basis, heeft een extreem hoge pigmentatie, een hoge mate van lichtechtheid en is permanent op de meeste ondergronden. In totaal zijn er 38 kleuren verkrijgbaar. Deze grote diversiteit aan kleuren, onderling mengbaar en met deze hoge lichtechtheid maakt het een ideaal product voor gebruik bij kustuitingen voor permanente expositie.

De kleuren zijn echter ook makkelijk te verdunnen om subtiele tonen te verkrijgen, vergelijkbaar aan aquarelverf. Ook deze verdunde toepassing is watervast na droging op bijna alle ondergronden en men kan er met een gerust hart overheen schilderen.

FW Artists' Acrylinkt kan gebruikt worden voor airbrush en technische tekenpennen.

De verpakking van 29.5 ML heeft een handig pipetje in het potje.FW-Artists-Acrylic-Inkt-29.5-ml-Acryl-inkt
FW Artists' Acrylic ..
FW-Artists-Pearlescent-Acrylic-Inkt-29.5-ml-Parelmoer-Acryl-inkt-Daler-Rowney
FW Artists' Pearlesc..
Weergave:

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!