Welkom , login of registreer
Amsterdam-Penselen

Amsterdam Penselen

Amsterdam penselen van Royal Talens bieden een compleet uitgebalanceerd assortiment synthetische penselen voor verschillende technieken, van uitstekende kwaliteit en in verschillende maten - van klein tot groot.

Amsterdam penselen zijn bij uitstek geschikt voor acrylverf omdat de veerkracht perfect aansluit bij het pasteuze karakter van de acrylverf. De synthetische haren hebben als voordeel dat de veerkracht bij gebruik van waterverdunbare verfsoorten behouden blijft. De haren zijn oplosmiddelbestendig verlijmd, waardoor de penselen ook voor andere verfsoorten geschikt zijn.

Voor specifieke ondergronden zoals porcelain, glas of textile bieden de Amsterdam Deco penselen een uitkomst. U heeft hierbij keuze uit verschillende haarsoorten, maten, voor zowel fijne als grotere oppervlakken.

De kwalitatief hoogwaardige huls is gemaakt van vernikkeld messing en de steel is gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout.


600-serie
600 serie
601-serie
601 serie
602-serie
602 serie
603-serie
603 serie
Weergave:

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!