Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer
Conté à Paris Carré kleurkrijt en schets krijt werden al gebruikt door Picasso, Degas en Delacroix. Deze krijt is ideaal voor de kleurrijke kunstwerken, maar door de schetskrijtjes kan er ook heel fijn mee geschetst worden. De schetskrijtjes zijn te verkrijgen in 3 hardheden B, 2B en HB. Door de  vierkante Carrés afwisselend de hoeken, zijkanten of punten te gebruiken is het mogelijk om grote oppervlakken te kleuren, maar ook kunt u fijne details tekenen.

De Conté à Paris Carré kleurkrijt is leverbaar in 84 kleuren, waaronder 14 schetscarrés. Ook zijn er een aantal assortimentsdozen.
 


Losse-Carrés
Losse Carrés
Carré-sets
Carré sets

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!