Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

Derwent Lightfast Pencils


Na uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, komt Derwent met een nieuwe collectie.


  • 100% Lightfast op olie gebaseerde kleurpotlodenDerwent Lightfast potloden


Het eerste op olie gebaseerde kleurpotlood van Derwent, 100% lichtechtechtheid en met een zachte textuur die echt een plezier is om mee te werken.

 
Probeer het zelf


De revolutionaire kern zorgt ervoor dat uw kunstwerk niet verkleurd. (onder museumomstandigheden > 100 jaar)

Derwent Lightfast-potloden zijn op olie gebaseerd, soepel en romig met een prachtige kleurenpalet.

Ze kunnen zelfs worden gebruikt met een medium dat een schilderachtig effect geeft.De kleurafgifte van de Derwent Lightfast potloden brengen elke tekening tot leven.Verkrijgbaar in een reeks van 36 lichtechte kleuren, de gemaakte illustraties blijven tot 100 jaar lichtvast onder museumomstandigheden. Alle kleuren voldoen aan de internationale norm voor lichtechtheid, ASTM D-6901, en zijn getest in Arizona, VS.


Kleurpotlood

Kleur LI647

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3,75 € 2,99
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Standaard levertijd

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!