Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

Galeria Acrylic Colour van Winsor & Newton

De Galeria Acrylic Colour acrylverf van Winsor & Newton is een studiekwaliteit acrylverf met een hoog pigmentgehalte, een grote de kracht en een grote duurzaamheid. Galeria heeft een uitgebreid kleurenspectrum van 60 kleuren. De satijnglanzende verflaag is zeer gelijkmatig en kan uitstekend gemengd worden met andere acrylverven en kleuren.
Het assortiment van Galeria Acrylics Colour is scherp geprijsd waardoor deze uitstekend geschikt is voor beginnende en geoefende kunstenaars die behoefte hebben aan grotere volumes tegen een voordelige prijs.


Galeria-60-ML-Acrylverf
Galeria 60 ML Acrylv..
Galeria-120-ML
Galeria 120 ML.
Galeria-500-ML
Galeria 500 ML.
Galeria-Acrylverf-Sets
Galeria Acrylverf Sets

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!