Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

Golden Open Acrylverf / Acrylic Paint

Golden Open Acrylics is een acrylverf die veel langer bewerkbaar blijft dan andere acrylverven, door het toevoegen van een speciaal bindmiddel.
De dikte van de aangebrachte verflaag en het gebruik van het slowdry medium zijn van invloed op de droogtijd . Hierdoor kan men veel rustiger werken en meer aandacht aan detail besteden.

De unieke eigenschappen van Golden Open Acrylics maken deze verf bijzonder geschikt voor landschapschilderen en impasto- en glaceertechnieken.


60-ML
60 ML
Sets
Sets

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!