Welkom , login of registreer

Nieuw - Daniel Smith Aquarelverf nu ook in een ruime selectie van halve napjes!

De met de handgevulde napjes worden op volkomen klassieke wijze geproduceert. De napjes worden in 3 tot 4 pours met vloeibare aquarelverf gevuld.

Tussen de pours krijgt de Aquarelverf rustig de tijd om te drogen. Het hele vulproces neemt meerdere maanden in beslag.

 

Het resultaat? Extreem veel makkelijk te gebruiken aquarelverf en kleur per napje! 


Pouring stappen voor de Daniel Smith Aquarelverf


 Losse-napjes
Losse napjes
Weergave:


Bezig met laden...

Daniel Smith Extra Fine Aquarelverf / Watercolour Paint

De EXTRA FINE™ aquarelverf van DANIEL SMITH is een Aquarelverf van echte kunstenaarskwaliteit en met geen enkele andere aquarelverf te vergelijken.

Daniel Smith Aquarelverf:

  • Kunstenaarskwaliteit +
  • exclusiviteit van de pigmenten
  • bijzondere verwerkings- en karaktereigenschappen
  • Zeer groot scala aan kleuren: meer dan 250,

207 Kleuren zijn mono-gepigmenteerd, zodat u zelf oneindig veel heldere en schone tinten kunt mengen.

De karakteristieken van de afzonderlijke pigmenten, zoals de granulering, het dekkende of transparante karakter en de staining power, zijn behouden: er is niets gelijkgetrokken. De receptuur? De maximaal mogelijke concentratie aan pigment met als bindmiddel zuivere Arabische gom: that’s it - simply perfect!

 

Een kleine greep uit de bijzondere kleuren van de EXTRA FINE™ aquarelverf van DANIEL SMITH:

  • Quinacridone kleuren. De Quins zijn ontwikkeld voor de auto-industrie, waar extreem lichtechte en duurzame verven een must zijn. Ze staan bekend om hun briljantie en bijna lichtgevende transparantie, waardoor ze gemáákt zijn om mee te aquarelleren.
  • PrimaTek® kleuren. Gemaakt van vermalen gesteenten, vaak half kostbare mineralen, uit alle uithoeken van de wereld. De meeste van deze kleuren hebben prachtige, granulerende effecten: magical & mesmerising! De eerste was Lapis Lazuli, in 1998. De reeks telt inmiddels zo'n 35+ kleuren. Bijvoorbeeld Mummy Bauxite - een warme, granulerende kaneelkleur, die op geroest ijzer lijkt. Gewonnen in Weipa, een mijnstadje aan de kust van Australië.
  • Luminescerende kleuren. Met speciale optische effecten. Perfect voor onderwerpen die een sprankelende, glanzende of reflecterende gloed hebben, zoals de iriserende werking van de veren van kolibries of de glans van metalen. De Interference kleuren bieden een verschillende tint afhankelijk van de richting van het licht en uw gezichtspunt. De Iridescent kleuren reflecteren het licht direct, waardoor ze een onvergelijkbare intensiteit hebben. De Duochrome kleuren hebben 2 tinten die elkaar subtiel afwisselen afhankelijk van het licht.
  • Cadmium hues. Veilige vervangers voor de originele cadmium kleuren. Vrijwel identiek in kleur, intensiteit, staining power, semi-transparantie en lichtechtheid aan de oorspronkelijke cadmium pigmenten, maar schoner in mengingen en veel sterker in tinten.


 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!