Welkom , login of registreer

Winsor & Newton Petit Gris / spits Waspenseel

Winsor & Newton gebruikt voor deze penselen uitsluitend de beste kwaliteit haar van de Russische blauwe eekhoorn, dat perfect geschikt is voor wassen met aquarelverf.
Het haar is heel fijn en relatief dun. De penselen hebben een konische vorm met een dikke bolling zodat het penseel grote hoeveelheden verf kan opnemen. Ze vormen een heel spitse punt en het zachte haar is heel responsief, wat zorgt voor een uitstekende controle bij het wassen.
Het haar van deze handgemaakte penselen is in een natuurlijke ganzenpen gestoken, die flexibeler en responsiever is dan een metalen bus.

De penselen zijn niet alleen geschikt voor aquarelschilderen, maar ook voor gouache, zijdeschilderen en andere technieken met dunne verf.

No 0

| Meer

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 17,30 € 15,57
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Meest bekeken producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Graag uw aandacht voor het volgende:

Door een update aan onze webshop is er een foutje ontstaan. 
Wanneer u in een categorie op de bestelknop drukt kan het zijn dat sommige bestelknoppen het niet doen.
Wanneer u dit merkt kunt u door klikken naar het product zelf. 
De bestelknop werkt daar wel.

Sorry daarvoor, maar er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

Fijne dag Team Kunstburg

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!