Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s v e r z e n d i n g v a n a f € 50 
 
Welkom , login of registreer

Pébéo Porselein 150 verf / Porcelain 150 Paint

Met Pébéo Porcelaine 150 hoeft u geen professionele artiest te zijn en zelfs geen een professionele keramiek oven te hebben. Pébéo Porselein 150 en uw keukenoven is alles wat u nodig heeft.

Gemakkelijk te gebruiken, Porcelaine 150 is gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat u uw servies in vrolijke, heldere kleuren kunt opknappen. Geef uw servies een door u gewenst thema om uw huis op te fleuren.
Het kleurenpalet van Pébéo Porselein 150 bestaat uit 55 volle kleuren.
Verkrijgbaar in:
 • 45 ml potjes
 • 45 ml potjes mediums
  • Glossy medium
  • Mat medium
  • Grondering medium
  • Thinner (verdunnings) medium


45-ml
45 ml
Mediums
Mediums


Kleurenkaart Pébéo Porcelain 150. Te koop bij Kunstburg.nl


 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!