Welkom , login of registreer
PanPastel Wildlife Starter Kit Set 82
0 Reviews | Review toevoegen

PanPastelDe speciale eigenschappen van PanPastel Colors zorgt ervoor dat kunstenaars voor het eerst kunnen mengen en pastelkleurige (droge) verf op kleur op kunnen brengen.PanPastel-kleuren worden ...

Standaard levertijd

PanPastel Wildlife Starter Kit Set 82

€ 79,50
€ 63,60
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

PanPastel

De speciale eigenschappen van PanPastel Colors zorgt ervoor dat kunstenaars voor het eerst kunnen mengen en pastelkleurige (droge) verf op kleur op kunnen brengen.

PanPastel-kleuren worden gemaakt in een uniek productieproces. Hierdoor is het mogelijk dat minimale binder en vulstoffen toegevoegd worden. Het resultaat hiervan is een rijke, ultrazachte super-mengbare pastel.


Elke kleur is gemaakt met de beste pigmenten voor de meest geconcentreerde kleuren die mogelijk zijn. De kleuren hebben een uitstekende lichtechtheid en zijn volledig uitwisbaar.

Inhoud van deze set: 280,03 280,5 250,5 740,1 740,3 660,5 520,5 820,2 800,5 100,5
+ 1 x Palette Tray, 1 x Sofft Knife, 1 x Sofft Sponge Bar, 2 x Sofft Knife Covers, 1 x Sofft Angle Slice

Set 82

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!