Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

De Procolour potloden van Derwent zijn dé nieuwste ontwikkeling op potloden gebied.

De Procolour potloden van Derwent vormen de perfecte combinatie van een sterke punt, goede dekkracht, hoge pigmentatie en zijn een beetje wasachtig waardoor ze lekker over het papier glijden. Door de speciale combinatie van hoge pigmentatie en de was toevoeging blijft de punt scherp en komt er bijna geen stof vrij. Dit zorgt er weer voor dat het papier en de werkplek schoon blijft en niet vlekkerig wordt.
De Derwent Procolour potloden zijn de ideale combinatie van de Derwent Artists en de Derwent Coloursoft serie. Professionele kunstenaars (en wijzelf als teken-amateurs ;) zijn erg te spreken over de sterkte punt, de heldere en zachte kleuren, de mengbaarheid van de potloden en de gelaagdheid die ermee bereikt kan worden. Blending potloden en doezelaars werken super goed met deze potloden samen.
Nog even alle pluspunten op een rij:
  • Sterke kern en punt waardoor er minimaal verlies is en veel minder stofvorming
  • Mooie gelaagdheid zonder een wasachtige uitstraling
  • Zeer hoog gepigmenteerd
  • Makkelijk te blenden met mediums, blenders en doezelaars
  • De pigmenten zijn veganisten-vriendelijk
  • De hele serie bestaat uit 72 heldere en rijke kleuren

 


Losse-potloden
Losse potloden
Procolour-sets
Procolour sets

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!