Welkom , login of registreer
Weergave:


Bezig met laden...

Sennelier l'Aquarelle Aquarelverf
De Sennelier l'Aquarelle aquarelverf vindt zijn oorsprong in de school van de Impressionisten. De kleuren, op honing basis, worden al ruim een eeuw lang op dezelfde wijze gemaakt.

De hoogwaardigste pigmenten worden geselecteerd evenals een bindmiddel van de hoogste kwaliteit.

De mix van deze zorgvuldig gekozen grondstoffen zorgen voor de romige, briljante textuur, maar ook voor de levendige en kleurrijke nuances.
 
Sennelier bevochtigt de pigmenten met gezuiverd water (zonder minerale zouten) gedurende 24 uur, voordat ze aan het bindmiddel worden toegevoegd. Deze voorafgaande bevochtiging resulteert in een betere binding van verf en bindmiddel zodat de kleuren er voller uitzien.

De Sennelier l'Aquarelle aquarelverven worden op traditionele wijze en in verschillende stappen gemalen. Dit gebeurt langzaam zodat de pasta niet opwarmt.

De buitengewone, zeer hoogwaardige aquarelverf geeft uw werk nog meer kracht door de levendigheid en zuiverheid van de tinten. De kleuren zijn perfect met elkaar te mengen. 
 
 
Lichtbestendigheid volgens ASTM-normen
I : Zeer goede lichtechtheid = ***
II : goede lichtechtheid = **
III : Gemiddelde lichtechtheid = *
nr : Niet vermeld
 
    Dekkend/Opaque
    Half dekkend / Semi-opaque
    Transparant / Transparent
n.r.    Niet vermeld /Non répertorié


 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!