Welkom , login of registreer

Artists' Water colour Sable Penselen van Winsor & Newton

De collectie Professionele Artists' Water Colour Sable penselen is gemaakt op basis van het unieke vakmanschap van Winsor & Newton als penseelmakers en de feedback van ervaren aquarelschilders.

Voor deze penselen gebruikt Winsor & Newton zonder uitzondering de beste kwaliteit grondstoffen:
  • het beste Kolinsky marterhaar,
  • berkenhout
  • en naadloze nikkelen bussen.
Ze worden met de hand gemaakt om u, de kunstenaar, een werkelijk uitmuntend aquarelpenseel te garanderen. De collectie Artists' Water Colour Sable is opgebouwd rondom de meest gebruikte en nuttigste penseelvormen voor aquarelschilderen.

Op grond van ervaringen is het profiel van het ronde penseel verbeterd om het een uitstekende buik en perfecte punt te geven en is een nieuwe vorm de "Pointed Round" geïntroduceerd, voor wanneer extra fijne details en verfopnamecapaciteit essentieel zijn.

Een belangrijk voordeel van de collectie Professionele Artists' Water Colour Sable penselen, naast de kwaliteit van de materialen en productiemethoden, is de unieke ergonomisch gevormde en mat afgewerkte steel voor het ultieme schildercomfort.

 

 


Rond
Rond
Spits-rond
Spits rond
Sleper
Sleper
Kort-plat
Kort plat
Weergave:

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!