Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer
De collectie Artists' Water Colour Sable penselen is gemaakt op basis van het unieke vakmanschap van Winsor & Newton als penseelmakers en de feedback van ervaren aquarelschilders.
Voor deze penselen gebruikt Winsor & Newton zonder uitzondering de beste kwaliteit grondstoffen: het beste Kolinsky marterhaar, berkenhout en naadloze nikkelen bussen. Ze worden met de hand gemaakt om u, de kunstenaar, een werkelijk uitmuntend aquarelpenseel te garanderen. De collectie Artists' Water Colour Sable is opgebouwd rondom de meest gebruikte en nuttigste penseelvormen voor aquarelschilderen. Op grond van hun ervaring is het profiel van het ronde penseel verbeterd om het een uitstekende buik en perfecte punt te geven en is een nieuwe vorm de "Pointed Round" geïntroduceerd, voor wanneer extra fijne details en verfopnamecapaciteit essentieel zijn.
Een belangrijk voordeel van de collectie Artists' Water Colour Sable, naast de kwaliteit van de materialen en productiemethoden, is de unieke ergonomisch gevormde en mat afgewerkte steel voor het ultieme schildercomfort.

 


Rond
Rond
Spits-rond
Spits rond
Sleper
Sleper
Kort-plat
Kort plat

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!