Welkom , login of registreer

Winsor & Newton Monarch penselen

De Winsor & Newton Monarch is een professioneel synthetisch penseel dat de ‘look and feel’ van echt haar van de Mongoes (een bedreigde diersoort) benadert.
Net als Mongoeshaar biedt de polyestervezel in Monarch een stugger alternatief voor marterhaar dat echter zachter is dan varkenshaar, zodat dit penseel uitstekend geschikt is voor subtiele overgangen, glacis en fijnschilderen.

Bovendien is Monarch, omdat het synthetisch is, slijtvaster dan echt haar. Ook heeft het meer veerkracht, zodat het beter geschikt is voor het werken met dikke verf en minder snel wordt aangetast door oplosmiddelen of verf.

Monarch is geschikt voor olieverf, watermengbare olieverf en acrylverf.

Het onderscheidt zich van andere penselen door het ivoorkleurige, gouden en bruine haar en elk penseel heeft een goudkleurige bus op een lange donkerbruin gelakte steel.


Plat
Plat
Kattentong
Kattentong
Rond
Rond
Waaierpenseel
Waaierpenseel
Glaceer-Vernis
Glaceer/Vernis
Weergave:
 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!