Welkom , login of registreer

Winsor & Newton Winton olie- & acrylverf penselen

Winton Hog (varkenshaar) penselen van Winsor & Newton zijn ontwikkeld voor Winton Oil Colour, maar kunnen ook worden gebruikt met alle andere soorten olie-, alkyd- en acrylverf.

Gemaakt met de vaardigheden en kennis opgedaan in meer dan 150 jaar penseelmaken biedt het Winton Hog assortiment penselen van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Winton penselen zijn gemaakt van goede kwaliteit Chinees varkenshaar, gezet in een naadloze corrosiebestendige bus. De natuurlijke kromming van het varkenshaar geeft het penseel veerkracht en zorgt dat het haar ook bij intensief gebruik zijn vorm behoudt, zodat de kunstenaar zijn verf nauwkeurig kan sturen, ongeacht of het olie-, alkyd- of acrylverf is.
De groene houten stelen zijn voorzien van vijf laklagen die het penseel beschermen, terwijl de gladde afwerking bijdraagt aan het gebruiksgemak.


Kort-plat
Kort plat
Rond
Rond
Kattentong
Kattentong
Waaierpenseel
Waaierpenseel

Het assortiment Winsor & Newton Winton penselen bestaat uit:
 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!