Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer
Tekeninkt wordt al sinds 1890 door Winsor & Newton gemaakt. Het assortiment Drawing Ink van 26 watervaste kleuren wordt gekenmerkt door uitstekende kleurkracht en doorschijnendheid. De inkten zijn gemaakt van oplosbare verfstoffen en van een schellakbindmiddel. Dit geeft waterafstotende kenmerken aan de inkt en daarbij ook een glanzende afwerking, zelfs  wanneer er een dikke laag inkt wordt aangebracht. De kleur kan meteen uit de pot worden gebruikt, maar kan ook met water worden verdund om de kracht ervan te verminderen of om de doorschijnendheid te vergroten. Het is echter van belang dat gedistilleerd water wordt gebruikt, om ervoor te zorgen dat de verfstof zich niet van het medium scheidt.
Alle kleuren zijn onderling mengbaar. Aangezien verschillende mediums zijn gebruikt, wordt het niet aanbevolen om tekeninkt met de kleuren van andere assortimenten van Winsor & Newton te vermengen.


14-ML
14 ML.
30-ML
30 ML.
250-ML-500-ML
250 ML / 500 ML
Sets
Sets

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!