Welkom , login of registreer
Tekeninkt wordt al sinds 1890 door Winsor & Newton gemaakt. Het assortiment Drawing Ink van 26 watervaste kleuren wordt gekenmerkt door uitstekende kleurkracht en doorschijnendheid. De inkten zijn gemaakt van oplosbare verfstoffen en van een schellakbindmiddel. Dit geeft waterafstotende kenmerken aan de inkt en daarbij ook een glanzende afwerking, zelfs  wanneer er een dikke laag inkt wordt aangebracht. De kleur kan meteen uit de pot worden gebruikt, maar kan ook met water worden verdund om de kracht ervan te verminderen of om de doorschijnendheid te vergroten. Het is echter van belang dat gedistilleerd water wordt gebruikt, om ervoor te zorgen dat de verfstof zich niet van het medium scheidt.
Alle kleuren zijn onderling mengbaar. Aangezien verschillende mediums zijn gebruikt, wordt het niet aanbevolen om tekeninkt met de kleuren van andere assortimenten van Winsor & Newton te vermengen.


14-ML
14 ML.
30-ML
30 ML.
250-ML-500-ML
250 ML / 500 ML
Sets
Sets
Weergave:

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!