Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s  v e r z e n d i n g  v a n a f  € 50 
 
Welkom , login of registreer

Derwent Charcoal XL Blocks zijn grote blokken gekleurd houtskool waarmee vrij en expressief gewerkt kan worden. De houtskool blokken zijn uiteraard wateroplosbaar waardoor bij gebruik op een vochtige ondergrond veel kleur vrij komt en verschillende lagen over elkaar heen gebruikt kunnen worden voor een spannend effect. De blokken zijn 20 x 20 x 60 mm. groot.

De Charcoal XL Blocks zijn verkrijgbaar in 6 kleuren: Ochre, Sanguine, Violet, Sepia, Black en White. De kleuren zijn zowel los als in een setje van 6 te verkrijgen.

Tevens zijn er extra accesoires ontwikkelt voor de XL blokken: de Groove Cube, de Sprinkler en de XL gripper (zie accessoires).

 

 Weergave:

 
 
 
 

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Kunstburg hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 is onze Privacy policy aangepast en willen we nog heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Policy

Onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy in zijn geheel downloaden? Klik hier voor onze Algemene voorwaarden & Privacy Policy

Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!