Welkom , login of registreer

Winsor & Newton Sceptre Gold II Penselen

Winsor & Newton Sceptre Gold II is een collectie kwaliteitspenselen met een mengsel van marterhaar en kuntvezel. Ze zijn ideaal voor aquarelverf en vloeibare olieverf, maar ook geschikt voor acrylverf, watermengbare olieverf en Griffin sneldrogende alkydverf.

Kunstenaars erkennen over het algemeen dat zuiver marterhaar het beste is, maar het is ook zeer kostbaar. Daardoor kan men gedwongen worden om in plaats daarvan synthetische penselen te gebruiken. Maar hoewel hedendaagse synthetische penselen uitstekend presteren, blijft zuiver marterhaar het allerbeste.
Daarom heeft Winsor & Newton Sceptre Gold II ontwikkeld: een penseel gemaakt van zuiver marterhaar en kunstvezel, met prestaties die in de buurt komen van marterhaar en een prijs die in de buurt komt van kunstvezel. 
 
Het gemengde haar van Sceptre Gold II heeft nog meer voordelen:

Marterhaar heeft een uitstekende veerkracht terwijl de hoogwaardige kunstvezel zorgt dat de penselen zacht genoeg zijn om de verf mee te voeren en tegelijk stevig genoeg om gemakkelijk terug te springen in de oorspronkelijke vorm.

Het hoge aandeel marterhaar in Sceptre Gold II zorgt dat het penseel in een streek aanzienlijk grotere wassingen kan maken dan normale synthetische penselen en de haren zijn in een fijne punt gezet, die ook fijnschilderen mogelijk maakt.


Rond
Rond
Waaier
Waaier
Weergave:

 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!