Winsor & Newton Sceptre Gold II Waaierpenselen


Winsor & Newton Sceptre Gold II Waaierpenselen met korte steel zijn geschikt voor het mengen op doek, verzachten van randen en het creëren van textuur.
Dit speciale waaierpenseel is ontwikkeld voor de tere overgangen die vaak nodig zijn bij het portret- of fijnschilderen.


Weergave:


Bezig met laden...
No 6 Waaier Winsor & Newton Sceptre Gold II Penseel
Korting -10%
No 6 Waaier Winsor & Newton Sceptre Gold II Penseel
€ 19,50 € 17,55
Prijs per stuk
Voorraad: 1
No 4 Waaier Winsor & Newton Sceptre Gold II Penseel
Korting -10%
No 4 Waaier Winsor & Newton Sceptre Gold II Penseel
€ 15,95 € 14,35
Prijs per stuk
Voorraad: 1

Winsor & Newton Sceptre Gold II Penselen

Winsor & Newton Sceptre Gold II is een collectie kwaliteitspenselen met een mengsel van marterhaar en kuntvezel. Ze zijn ideaal voor aquarelverf en vloeibare olieverf, maar ook geschikt voor acrylverf, watermengbare olieverf en Griffin sneldrogende alkydverf.

Kunstenaars erkennen over het algemeen dat zuiver marterhaar het beste is, maar het is ook zeer kostbaar. Daardoor kan men gedwongen worden om in plaats daarvan synthetische penselen te gebruiken. Maar hoewel hedendaagse synthetische penselen uitstekend presteren, blijft zuiver marterhaar het allerbeste.
Daarom heeft Winsor & Newton Sceptre Gold II ontwikkeld: een penseel gemaakt van zuiver marterhaar en kunstvezel, met prestaties die in de buurt komen van marterhaar en een prijs die in de buurt komt van kunstvezel. 
 
Het gemengde haar van Sceptre Gold II heeft nog meer voordelen:

Marterhaar heeft een uitstekende veerkracht terwijl de hoogwaardige kunstvezel zorgt dat de penselen zacht genoeg zijn om de verf mee te voeren en tegelijk stevig genoeg om gemakkelijk terug te springen in de oorspronkelijke vorm.

Het hoge aandeel marterhaar in Sceptre Gold II zorgt dat het penseel in een streek aanzienlijk grotere wassingen kan maken dan normale synthetische penselen en de haren zijn in een fijne punt gezet, die ook fijnschilderen mogelijk maakt.


Op de hoogte blijven?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!