Tot 20 euro: €6,95
20 tot 50 euro: €3,95
G r a t i s v e r z e n d i n g v a n a f € 5 0
*

De Procolour potloden van Derwent

vormen de perfecte combinatie van een sterke punt, goede dekkracht, hoge pigmentatie en zijn een beetje wasachtig waardoor ze lekker over het papier glijden. Door de speciale combinatie van hoge pigmentatie en de was toevoeging blijft de punt scherp en komt er bijna geen stof vrij. Dit zorgt er weer voor dat het papier en de werkplek schoon blijft en niet vlekkerig wordt.
Wilt u één van de eerste in Nederland zijn die met deze mooie potloden aan de slag kan?
Twijfel niet langer en bestel ze bij Kunstburg!

UPDATE: 4 augustus 2017 Procolour potloden van Derwent
De Procolour 72 set is door de grote vraag op dit moment uitverkocht. De volgende levering uit Engeland wordt binnen 1 a 2 weken weer verwacht. We proberen er wederom zoveel mogelijk druk op te houden, zodat we u weer snel van dienst kunnen zijn!

Kleuren: Alle 72 kleuren.

| Meer

Foto('s):
Video('s): Procolour Derwent Kunstburg
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:  € 150,29 € 99,95
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om onze bezoekersaantallen en gebruik te meten. Deze informatie is alleen voor ons eigen gebruik. Door deze melding weg te klikken of door gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en wij wensen u veel inspiratie!